ONZE PAARDEN staaN voor U klaar

Paarden zijn onze passie. We leren heel veel van hen en willen dit graag delen met iedereen die er interesse in heeft.

Gezond: Onze paarden leven op een natuurlijke manier in kudde. Ze zijn constant buiten, hebben alle ruimte om te bewegen, eten gras in de zomer en hooi in de winter.

Interactie met mensen: Paarden communiceren non-verbaal. Dat doen ze met elkaar en met ons. Als men wat moeite doet hun taal te begrijpen, leert men veel over zichzelf. Ze spiegelen als het ware uw emoties.

Wat hebben we je te bieden?

Coaching met paarden voor bedrijven

Een workshop met uzelf en uw medewerkers om zo leiderschapskwaliteiten, teamwork of persoonlijke vaardigheden boosten? Het kan allemaal.

Coaching met paarden voor particulieren

Burn-out, depressie, trauma? Of wilt u uzelf gewoon beter in uw vel voelen? Een coaching sessie met paarden helpt u ongetwijfeld op weg. Want zij reageren instinctief op wat u hen vertelt met uw lichaam, houding en uitstraling.

Trajecten op maat

Al onze coachsessies worden op maat samengesteld. Wat we doen is afhankelijk van uw doelstellingen.

Gediplomeerde coaches

Al onze trajecten worden begeleid door professionele coaches en therapeuten met een opleiding’ coachen met paarden’.

Onze belangrijkste coaches

Mante

Mante

Onze eerste Fries lijkt stoer en imposant maar heeft een hart van peperkoek. Eigenlijk is het een warme knuffelbeer die houdt van lekker eten.

Rocky

Rocky

Onze gespierde Quarter is de leider van de kudde. Hij heeft ‘spirit’, maar is ook een hartendief die betrouwbaar, volgzaam en vergevingsgezind is. Rocky is een echt familiepaard.

Premièro

Premièro

Onze forsgebouwde Westfaal houdt van jumping en dressuur. Tegelijk is hij de opvoeder van de kudde met een makkelijk, vriendelijk en rustig karakter.

Pommetje

Pommetje

Onze Shetlander is de kleinste van de kudde. Maar hij staat zijn mannetje. Hij is een lieve boef die heel erg nieuwsgierig is. Voorlopig is Pommetje even op vakantie bij vrienden in Kapellen, daar heeft hij 3 dames, 2 friezen en een quarter die hem gezelschap houden.

Skip

Skip

Onze Quarter is een echte mensenvriend die ervan houdt om voor jou te werken. Hij is enorm lief met een zachte uitstraling en super gehoorzaam.

Myra

Myra

Myra straalt zachtheid uit. Ze is rustig, heeft eindeloos veel geduld en vertrouwt mensen. Myra is momenteel zwanger, we verwachten het veulen begin juni 2018

Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een formule op maat!