De Natural Horse Clinic staat voor je klaar

Paarden zijn onze passie. We leren heel veel van hen en willen dit graag delen met iedereen die er interesse in heeft. Natural Horse Clinic betekent niets meer of minder dan gezonde paarden die in interactie gaan met mensen.

Gezond: Onze paarden leven op een natuurlijke manier in kudde. Ze zijn constant buiten, eten gras in de zomer en hooi in de winter en bewegen veel.

Interactie met mensen: Paarden communiceren non-verbaal. Dat doen ze met elkaar en met ons. Als je de moeite doet hun taal te begrijpen, leer je veel over jezelf. Ze spiegelen als het ware je emoties.

Wat hebben we je te bieden?

Coaching met paarden voor bedrijven

Een teambuilding met je bedrijf of leiderschapskwaliteiten en managementvaardigheden boosten? Het kan allemaal.

Coaching met paarden voor particulieren

Burn-out, depressie, trauma? Of wil je je gewoon beter in je vel voelen? Een coaching sessie met paarden helpt je op weg. Want zij reageren instinctief op wat jij hen vertelt met je lichaam, houding en uitstraling.

Trajecten op maat

Al onze coachings worden op maat samengesteld. Wat we doen is afhankelijk van jouw doelstellingen. Tegelijkertijd leggen we je culinair in de watten. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden.

Gediplomeerde coaches

Al onze trajecten worden begeleid door coaches die een opleiding coachen met paarden gevolgd hebben. Zij begrijpen de taal van de paarden en vertalen ze voor jou.

Onze belangrijkste coaches

Mante

Mante

Onze eerste Fries lijkt stoer en imposant maar heeft een hart van peperkoek. Eigenlijk is het een warme knuffelbeer die houdt van lekker eten.

Rocky

Rocky

Onze gespierde Quarter is de leider van de kudde. Hij heeft ‘spirit’, maar is ook een hartendief die betrouwbaar, volgzaam en vergevingsgezind is. Rocky is een echt familiepaard.

Premièro

Premièro

Onze forsgebouwde Westfaal houdt van jumping en dressuur. Tegelijk is hij de opvoeder van de kudde met een makkelijk, vriendelijk en rustig karakter.

Pommetje

Pommetje

Onze Shetlander is de kleinste van de kudde. Maar hij staat zijn mannetje. Hij is een lieve boef die heel erg nieuwsgierig is.

Skip

Skip

Onze Quarter is een echte mensenvriend die ervan houdt om voor jou te werken. Hij is enorm lief met een zachte uitstraling en super gehoorzaam.

Myra

Myra

Onze andere Fries straalt zachtheid uit. Ze is rustig, heeft eindeloos veel geduld en vertrouwt mensen. Myra is momenteel nog niet bij ons maar arriveert eind mei.

Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een formule op maat!